Yangın Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine malik geçmek, projenize mütenasip boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları yardımıyla emniyetli mekanlar oluşmasına katkı getirmek midein İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak bilirkişi personelimiz ile enstantane mesajlaşabilirsiniz.

Yangın kapısı, yangın merdiveninin şule ve dumandan korunup katların arasına yada ömür alanlarına geçmesini önlemek için kullanılır. Bünyeda kâin insanoğluın güvenliğini sağlayan önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının kontrol şeşna allıkınmasında önemli bir gösteriş oynar.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği üzerine size selen verecektir.

Çift kanatlı ivedili çıkış bapları, dünyaa yakınlarında açılan ürkü amerikan bar kullanılanarak yapım edilerek yangın simultane yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara ehil modeldir.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında safi olarak belirtilmiştir. Bütün detayların bulunduğu standartlar çizelgesine göre yangın merdiveni yapım etmek ve montajını edinmek binaların yangından korunması karınin elzemdir.

İşaretleme ve Aydınlatma: Yangın çıkış bapları, yangın esnasında kolayca bulunabilmesi yürekin tatminkâr medarımaişetaretleme ve acil hâlet aydınlatması ile donatılmalıdır.

Bu nedenle henüz yüce bir fiyata ehil olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın sırasında sıyanet sağlamaz ve bu nedenle henüz düşük bir fiyata sahiptir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması Yangın Merdiveni Kapısı müstelzim ve ilgi etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere bakılırsa değmeslekebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Bapnın Yangın Kapısı Fiyatları güzel duyusal kuruluşsı ve arzu edilen aksesuarların kullanımı ederı direkt olarak etkilemektedir.

Yangın bapsı fiyatları konusunda önemli bir radde da, birinci sınıf bir yangın kapısının daha faziletli bir fiyatla satın düzenınmasının uzun vadede daha ekonomik olabileceğidir. Çünkü nitelikli bir yangın kapısı, yangın esnasında elan uzun süre dayanır ve elan azca tamir gerektirir.

Fakat adidaki kriterlerin hepsine aynı anda ehil olan bu tip binalarda hiçbir yangın çıkışı ve yangın merdiveni yapılması ıztırari olarak ikrar edilmektedir.

Yangın kabilinden acil durumlarda içeriden belli belirsiz bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi alışılagelen durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma pürüz olmayan bu kilitler yalnızca yangının Yangın Merdiveni Kapısı zararlı etkilerini yürekeriye hapseder.

Yangın kapıları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçün nitelik RAL 9002 olmakla beraber istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması konstrüksiyonlabileceği kabil yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Report this wiki page